Futsal šola Dobrepolje

V Futsal klubu Dobrepolje smo ponosni, da vzgajamo mlade futsalerje in oblikujemo kakovosten in zanimiv futsal. Razvoj mladih futsalerjev poteka po načrtovanem programu, delamo korak za korakom in zagotavljamo pogoje, pri katerih lahko otroci dosežejo svoj maksimalni potencial.

Osnovne vrednote Futsal kluba Dobrepolje so delo, vztrajnost in medsebojno spoštovanje, mlade igralce pa želimo vzpodbuditi k samozavesti in ambicioznosti.

Vsi trenerji kluba so strokovno usposobljeni in imajo potrebne licence za treniranje futsala v Sloveniji, dosedanji rezultati pa so pokazali, da smo na pravi poti.

V Futsal klubu Dobrepolje imamo visoke cilje. Vse skupaj želimo dvigniti na še višjo raven. Verjamemo, da bomo s trdim delom, sodelovanjem in vašo podporo skupaj šli novim zmagam naproti.

Mladim igralcem želimo nuditi odlično priložnost za športni in osebni razvoj. Zato so glavni cilji Futsal kluba Dobrepolje posvečeni predvsem oblikovanju in vzgoji mladih futsalerjev in zagotavljanju optimalnih pogojev za razvoj tekmovalcev in ekip.
V klubu se trudimo, da bi otrokom, ki trenirajo ponudili tudi nekaj več, zato jih vsako leto peljemo na večdnevne priprave pred sezono, kjer se fantje spoznajo, trenirajo in se obenem zabavajo.

V zadnjih sezonah smo z mlajšimi selekcijami kar dvakrat postali slovenski državni podprvaki in DRŽAVNI PRVAKI V KATEGORIJI U17 (2015/2016). Obenem pa osvojili številne zmage in vzpostavili odlične pogoje za delo z mladimi, kar navsezadnje nakazujejo tudi vpoklici v državno reprezentanco do 19 in do 21 let. Skupno v klubu trenira preko 80 otrok mlajših od 19 let! Vse skupine od pomladi 2021 trenirajo v novi športni dvorani. Igralci vadijo v 7 različnih starostnih skupinah:

Skupina U7
Skupina U13
Skupina U9
Skupina U15
Skupina U11

Skupina U17

Skupina U19