Tudi letos smo za naše igralce od 12. leta naprej organizirali 4-dnevne priprave. Tokrat smo med 19. in 22. septembrom trenirali v Savudriji in opravili veliko treningov.

Vodja priprav, glavni trener, Dani Kaljevič, je po zaključku priprav zadovoljen povedal:

“Vesel sem, da nam je ob 10-letnici uspelo pripraviti tako odlične priprave. Imeli smo srečo, da smo naleteli na odlične pogoje in osebje ZLRO – Zavod za letovanje in rekreacijo otrok, ki se jim ob tej priložnosti zahvaljujem. Tudi z vremenom smo imeli srečo. Naši fantje so od prvega do zadnjega vse naloge na treningih opravili prizadevno in korektno. Vem, da so bili utrujeni, kar je na takih pripravah razumljivo, a nihče zaradi tega ni tarnal.

Vrhunec priprav je bil sobotni večerni izlet v Ajdovščino, kjer so fantje z navijanjem ponesli člansko ekipo do tako želene zmage nad KIX-om.

Letošnja sezona je za nas prelomna, saj z marcem dobivamo svojo domačo trdnjavo, v kateri bomo še močnejši.

Imamo tudi že načrte za naslednje leto, saj bomo poletni futsal tabor, ki je namenjen našim mlajšim selekcijam, nadgradili in ga izvedli na morju. S tem želimo ponuditi našim igralcem nekaj novega in s tem tudi orati ledino v slovenskem futsalu.”